ocomo og EG-blomman¨repræsenteret på “BröllupsFEBER”

Skrivet av:
ocomo
Datum:
14 February 2016

EG-Blomman Nova FlowersOCOMO var repræsenteret sammen med EG-Blomman i Malmö og Nova Flowers i Lund. Christina Santesson, ejer af EG-Blomman og Nova Flowers havde brudebuketter i stærk orange, pink smuk hvid med lime, samt sæsonens trend rosa med et natur look. “gør som du vil”……var budskabet på årets trend messe for alle i bryllupstanker.
ocomo brudebuket box

OCOMO’s brudebuket box til buket og knaphulsbuket er designet med funktionalitet og elegance, helt i OCOMO’s stil. det skal være nemt at pakke og fragte brudebuketten. Den gode kvalitet betyder at brudebuket boxen kan holde hele dagen som smuk afsætnings mulighed. OCOMO’s buket svøb er en smuk løsning til den enkle buket og til mange begivenheder.

ocomo brudebuket box med knaphulsbuket

2 Kommentarer till “ocomo og EG-blomman¨repræsenteret på “BröllupsFEBER””

  1. michael skrev den 14 February 2016 @ 17:07:

    Dejligt at læse. Det glæder mig 🙂

  2. ocomo skrev den 14 February 2016 @ 13:14:

    tak


Skriv en kommentar